Programnamn


En 64-sidig manual blir betydligt trevligare att hantera som häfte på sammanlagt 16 pappersark än som en bunt innehållande 64 papper! Man spar papper och texten är fortfarande fullt läsbar.

Testat av:
OS: Windows

Programmets hemsida
Pris: 50 dollar

Det här är ett riktigt bra program, väl värt vad det kostar att registrera. Gör du många utskrifter har du snart sparat in registreringskostnaden i toner/färgpatron och framför allt papper.

FinePrint är ett program som sparar papper vid utskrifter och samtidigt hjälper dig att välja det utskriftsformat du vill ha. Programmet installeras som en "virtuell skrivare", och genom att du väljer det som standardskrivare, kommer alla utskrifter att gå via FinePrint innan du skickar dem vidare till en fysisk skrivare.

Du väljer själv hur du vill ha utskriften gjord – som det är, med 2-8 sidor per utskriftssida, dubbelsidigt eller enkelsidigt, eller som "booklet" då du får utskriften på liggande papper och med möjlighet att häfta ihop alltsammans till ett behändigt häfte i A5-format med sidorna i rätt ordning.

Du kan skapa mallar av många slag och genom att du dessutom kan skapa flera FinePrint-skrivare med olika inställningar och för olika uppgifter, kan du snabbt välja rätt inställningar utan att behöva göra om dem från gång till gång.

  • Filstorlek: 2,81 MB
  • Språk: Engelska
  • Hjälpfil: Innehåller en rejält tilltagen hjälpfil
  • Övrigt:

© SupportData.Net